نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

انهدام بیش از ۴۰ جنگنده اوکراین

انهدام بیش از ۴۰ جنگنده اوکراین وزارت دفاع روسیه از انهدام شماری از تجهیزات نظامی ارتش اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه آخرین تحولات میدان نبرد با نیروهای اوکراین را اعلام کرد.

وزارت دفاع روسیه امروز سه شنبه در گزارش روزانه خود از عملیات ویژه این کشور در اوکراین اعلام کرد که ارتش این کشور بیش از ۴۰ جنگنده اوکراینی را در مسیر کوپیانسک نابود کرده است.

بنا به گزارش وزارت دفاع روسیه، نیروهای روسی هفت پست فرماندهی اوکراین را در مناطق دونتسک، خارکیف و زاپروژیا منهدم کردند.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که نیروهای روسیه موفق شدند تلاش ارتش اوکراین برای ضدحمله در مسیر جنوب دونتسک را خنثی کنند و در این درگیری‌ها ۵۰ نظامی اوکراینی نیز کشته شدند.

بنا به گزارش وزارت دفاع روسیه، ارتش این کشور سه ضدحمله نیروهای اوکراینی در مسیر دونتسک را دفع کرد و بیش از ۳۰ نظامی اوکراینی نیز کشته شدند. نیروهای روسی ضدحمله ارتش اوکراین در مسیر کراسنی لیمان را نیز خنثی کردند و بیش از ۵۰ نظامی اوکراینی نیز در جریان درگیری‌ها در این منطقه کشته شدند.

در جریان نبردهای شبانه روز گذشته، پدافند هوایی روسیه همچنین موفق به رهگیری دو پهپاد و دو راکت هیمارس ارتش اوکراین شدند./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار